IMG_20190724_120622

Losos se špenátem a fazolkami

Bohužel nemám moc šancí koupit čerstvého lososa, tak kupuji mraženého. Vždy ho nechám rozmrazit a při pečení na něj dám trochu másla.

Co si dále připravím je:

  • mražený špenát, který udělám jemně na cibulce a přidám česnek a osolím. Asi by byl lepší čerstvý, bohužel jsem se ještě nanaučila plánovat jídlo tak, abychom jedli dokonale pravidelně.
  • dále si vezmu fazolky, které na másle osmahnu a přidám česnek a osolím

Toto je velmi jednoduché jídlo, které jíme celkem často a to z důvodu, že je low carb a ještě nám i chutná. Doba přípravy je cca 20-30 minut.

Někdy bych potřebovala kuchařku, která mi v pondělí řekne, co mám nakoupit a já podle ní budu každý den vařit (snídaně, oběd, svačina, večeře). S jídlem mi přijde, že je to asi nejtěžší. Když je celá rodina pohromadě 24/7, tak se přiznám, že jsem z toho jídla někdy na nervy. Dneska to říkám Davidovi a on na to: „Chceš se raději hrabat v serverech?“ – No jasně, že nechci. Tak budu raději vařit. 🙂

 

 

Komentáře