dav

Tibetská houba – lahodný a zdravý kefír za pár korun, vyrobený doma

V krátkosti napíšu něco o Tibetské houbě. Naše osobní zkušenost je velmi pozitivní.

 

Na co Tibetská houba pomáhá:

– pomáhá s uzdravením slinivky, jater a sleziny

– pomáhá s uzdravením žaludku, střev, dvanácterníku a hojí vředy

– pomáhá s uzdravením žlučníku, čistí žlučovody a rozkládá žlučové kaneny

– pomáhá uzdravovat ledviny a kontroluje močové cesty

– reguluje obranné látky organismu

– vyvíjí antibiotika a hojí záněty organismu

– reguluje tlak krve

– brzdí vývoj metastáz

– zpomaluje stárnutí

– zabraňuje únavě a skleslosti způsobené stresem

Jak ji děláme u nás doma:

Houbu dáme do skleněné nádoby a zalijeme 1l domácího kozího mléka. Přikryjeme nádobu utěrkou a necháme do druhého dne v pokojové teplotě. Druhý den vezmeme plastový cedník a kefír zcedíme, dáme do ledničky. Na houbu saháme pouze plastovou lžičkou. Nesmí se dotýkat kovu.

Takto to děláme každý den už cca měsíc a půl. Pijeme jej pro zdraví, ale také protože nám kefíry chutnají.

Pokud byste se kefíru přepili a chtěli si odpočinout, tak se doporučuje dát houbu do mléka a umístit jí do lednice.

Pokud budete mít zájem o kefírovou houbu, tak napište na e-mail – eva.jirackova@gmail.com

Komentáře