V krátkosti napíšu něco o Tibetské houbě. Naše osobní zkušenost je velmi pozitivní.
Na co Tibetská houba pomáhá:
– pomáhá s uzdravením slinivky, jater a sleziny
– pomáhá s uzdravením žaludku, střev, dvanácterníku a hojí vředy
– pomáhá s uzdravením žlučníku, čistí žlučovody a rozkládá žlučové kaneny
– pomáhá uzdravovat ledviny a kontroluje močové cesty
– reguluje obranné látky organismu
– vyvíjí antibiotika a hojí záněty organismu
– reguluje tlak krve
– brzdí vývoj metastáz
– zpomaluje stárnutí
– zabraňuje únavě a skleslosti způsobené stresem
Jak ji děláme u nás doma:
Houbu dáme do skleněné nádoby a zalijeme 1l domácího kozího mléka. Přikryjeme nádobu utěrkou a necháme do druhého dne v pokojové teplotě. Druhý den vezmeme plastový cedník a kefír zcedíme, dáme do ledničky. Na houbu saháme pouze plastovou lžičkou. Nesmí se dotýkat kovu.
Takto to děláme každý den už cca měsíc a půl. Pijeme jej pro zdraví, ale také protože nám kefíry chutnají.
Pokud byste se kefíru přepili a chtěli si odpočinout, tak se doporučuje dát houbu do mléka a umístit jí do lednice.
Pokud budete mít zájem o kefírovou houbu, tak napište na e-mail – eva.jirackova@gmail.com